update video foto meciul fc hermannstadt - fcsb s-a amânat pentru joi

Arbitrul partidei a decis să amâne startul partidei cu 60 de minute din cauza stării proaste a gazonului. Zeci de oameni curăță terenul de zăpadă.

UPDATE  – Oficialii sibieni fac scandal (ora 20.00)
Președintele clubului sibian, Teodor Birț, și-a exprimat dezamăgirea față de decizia luată de arbitrii. ”Este rea voință”. Vedeți declarația mai jos.

UPDATE – Meciul s-a amânat pentru joi (ora 19.35)
Arbitrii au decis că meciul să fie amânat. Partida se va disputa joi de la ora 14.00, dacă gazonul se va prezenta în condiții acceptabile.


UPDATE Jucătorii de la FC Hermannstat au ieșit să salute oamenii (ora 19.15)
Fotbaliștii lui Alex Pelici au ieșit de la vestiare să salute publicul. Cei peste 10.000 de spectatori i-au aplaudat. update video foto meciul fc hermannstadt - fcsb s-a amânat pentru joiSe așteaptă ora 19.30 pentru a vedea dacă arbitrii vor permite începerea meciului. Dacă nu partida se amână pentru 24 de ore.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Din păcate meciul dintre FC Hermannstadt și FC SB nu a început la ora 18.30 așa cum era programat. Arbitrii nu au permis începerea partidei pentru că terenul este acoperit cu gheață pe anumite porțiuni. update video foto meciul fc hermannstadt - fcsb s-a amânat pentru joiSe încearcă astfel ca în 60 de minute gazonul să fie curățat de zăpadă. update video foto meciul fc hermannstadt - fcsb s-a amânat pentru joiZeci de oameni au intrat cu lopețile pe teren și muncesc de zor. Vedeți mai jos imaginile în direct!

Vezi AICI informații în timp real!

Ultima oră

Comentariul meu