mărțișoare pentru domnișoare la fc hermannstadt - fcsb. informații importante pentru spectatori

Jandarmeria Sibiu anunță că accesul pe stadionul Municipal Sibiu pentru meciul FC Hermannstadt – FCSB se va face începând cu ora 16.30. Jandarmii vor oferi mărțișoare reprezentantelor sexului frumos care asistă la partidă.

Astăzi, 28 februarie, începând cu ora 18.30, pe Stadionul Municipal Sibiu, jandarmii brașoveni din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov, sprijiniți de jandarmii sibieni, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării partidei de fotbal, din cadrul sferturilor de finală a Cupei României, dintre echipele AFC Hermannstadt – FCSB.
VEZI ȘI: MM Stoica: ’’Nu îmi doresc calificarea. Să meargă Sibiul mai departe!’’
’’Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru siguranța cetățenilor și prevenirea incidentelor nedorite, recomandăm participanților să respecte măsurile adoptate de organizator și forțele de ordine cu privire la ora de acces, obiecte interzise, puncte de acces, locuri de parcare etc. și să evite implicarea în conflicte de orice natură’’, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO S-a montat nocturna pe Municipal. Pregătiri ample pentru meciul cu FCSB

INFORMAŢII ŞI RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI
Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.
CITEȘTE ȘI: Becali amenință – E foarte posibil să nu bag echipa pe teren la Sibiu
De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Este interzis accesul în stadion cu băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.
CITIȚI ȘI: FC Hermannstadt nu vrea amânarea partidei cu FC SB: ’’Să nu se prezinte!’’


Mărțișoare pentru doamne și domnișoare
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Chiar dacă primăvara întârzie să-și facă apariția, aspectul și semnificația vestitorului acesteia rămân neschimbate, așadar, deși de data aceasta nu vestește primăvara și pentru că i-au fost atribuite mai multe semnificații, vom oferi câte un mărțișor doamnelor și domnișoarelor care vor asista la meciul de fotbal, ca podoabă aducătoare de noroc și ca o exprimare a gândurilor noastre bune. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor apelând în orice moment numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

Ultima oră

Comentariul meu