daniela cimpean 2

PSD Sibiu cere demisia președintei CJ Sibiu, Daniela Câmpean, după ce peste 100 de oameni au făcut grevă la Aeroportul din Sibiu din cauza salariilor mici.

Cei de la PSD spun că își manifestă îngrijorarea după incidentul de acum o lună când un bărbat însoțit de un copil au pătruns în perimetrul neautorizat al aeroportului și au încercat să fure o mașină utilitară.
“Incompetența președintei Cj Sibiu este aruncată pe spatele oamenilor care muncesc la aeroportul din Sibiu. Sunt angajaţi ai Aeroportului care îşi fac treaba, sunt acolo mulți oameni inteligenți și muncitori, care fac performanță în ciuda criticilor nefondate aduse de doamna Câmpean. Președintele CJ Sibiu ar face bine să renunțe la a mai jigni și a mai trage la răspundere oamenii care muncesc și să plece acasă dacă nu este în stare să managerieze Aeroportul Internațional Sibiu. În plus, incidentul petrecut acum o lună, când două persoane străine au pătruns pe aeroport și au încercat să fure un autovehicul, demonstrează încă o dată că un management prost poate pune în pericol atât angajații cât și călătorii care ajung în aeroportul internațional Sibiu ” spune președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu