patronul de la naf naf mort în accidentul de pe dn7 alături de fostul prefect ilie mitea
Ioan Romițan(stânga) și Ilie Mitea (dreapta) se întorceau spre Sibiu în momentul în care o mașină a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu autoturismul în care aceștia se aflau

Autoturismul în care se afla fostul prefect Ilie Mitea era condus de către Ioan Romițan, cel care deține pub-ul Naf Naf din Sibiu. Cei doi au murit la distanță de câteva minute, unul după altul, în același accident produs pe DN7 în Vâlcea.

CITEȘTE ȘI: Supraviețuitor în accidentul în care a murit fostul prefect al Sibiului – ”Cineva acolo sus mă iubește”


Nenorocirea s-a produs așa după cum am anunțat încă de joi seară, pe drumul național 7, între Râmnicu Vâlcea și Pitești. Ioan Romițan, sau ’’Johnny’’ după cum îl știau prietenii, se întorcea la Sibiu împreună cu fostul prefect Ilie Mitea și unul dintre asociații de la Pensiunea Perla Păltinișului, Ciprian Baltador.
CITEȘTE ȘI: A murit Ilie Mitea – Un mare fan al CSU și un apropiat al președintelui Iohannis
La Milcoiu, un Volskwagen s-a băgat în depășirea unui TIR și s-a tamponat frontal cu FORD-ul în care se aflau cei trei sibieni.patronul de la naf naf mort în accidentul de pe dn7 alături de fostul prefect ilie mitea Din păcate Ioan Romițan a murit pe loc, iar după câteva minute mai târziu a decedat și Ilie Mitea.
Vedeți AICI și alte detalii și foto de la groaznicul accident
Alte trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean Vâlcea. Printre ele și Ciprian Baltador. Trei ambulanțe s-au deplasat la locul accidentului. Traficul între Vâlcea și Argeș a fost blocat mai bine de o oră. Accidentul s-a produs joi, 21 iunie, în jurul orei 21.45.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică