mega weekend la sibiu - sărbătoarea iei, party-uri și multe alte evenimente

Finalul de săptămână se anunță a fi unul plin. De la evenimente culturale, la petreceri, la ieșiri în aer liber…e anunțat câte ceva pentru fiecare. Așa că faceți-vă bine planul astfel încât să ajungeți la cât mai multe dintre ele.

Nu se poate ca un week-end să înceapă altfel decât cu o mega petrecere la Cotton Pub by Night. Și asta se va și întâmpla vineri seara, când este programat un mega party pe terasă. DJ Melkito, unul din cei mai buni DJ din țară va da play distracției, așa că nu mai trebuie spus că nu e de ratat așa ceva. Faceți o rezervare la 0752268866 ca să fiți siguri că aveți un loc unde să vă odihniți între dansuri.

E vremea cireșelor, așa că la Cisnădioara sunt puse la rang de cinste. Vineri toți cei care trec pe la Apfelhaus pot gusta un meniu format din trei mâncăruri, toate pe bază de cireșe. E o idee inedită, ce trebuie experimentată. Se poate participa pe baza unei rezervări. Detalii aici.

Ia este sărbătorită în acest final de săptămână. Oriunde se poate organiza un astfel de eveniment, lucrurile deja sunt stabilite. Așa că e musai să treceți prin Muzeul în Aer Liber pentru că timp de două zile sunt evenimente unul și unul. Cei care vor purta o ie vor intra gratuit. Detalii și programul evenimentelor, aici.

Ia este sărbătorită și la Shopping City Sibiu. Va fi organizat un târg de ii, dar sunt pregătite și alte surprize pentru cei care vor veni la mall. Programul AICI.

Sărbătoarea Iei și a portului popular a ajuns la Sadu la cea de-a doua ediție. Duminică aici vor fi parade, cântece populare, jocuri,mâncare tradițională. Exact ce e pregătit pentru eveniment aflați de aici.mega weekend la sibiu - sărbătoarea iei, party-uri și multe alte evenimente


Zilele Vecinătății ajung în acest final de săptămână în cartierul Ștrand. Vor fi concerte, concursuri pentru copii, locuri special amenajate pentru ei. Distracție, ce mai….Detalii aici.

Festivalul Internațional de muzică pentru copii și adolescenți Hermannstadtfest are loc în acest week-end la Cercul Militar. Festivalul cuprinde două genuri muzicale- muzică ușoară și muzică populară-tradițională. Intrarea este liberă pentru oricine dorește să îi audă pe copii cântând.

Teatrul Gong a pregătit pentru cei mici spectacolul ”Vrăjitorul din Oz”. Se va juca sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11.

La comun” de Thomas Vinterberg și Mogens Rukov este piesa ce se joacă la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte. Are două reprezentații: sâmbătă și duminică de la ora 20. Intrarea este liberă pe bază de rezervare la Agenția teatrală. Durează o oră și 20 de minute.

Ultima oră

Comentariul meu