lucrari in sibiu

Lucrările de reparații începute pe șoseaua Alba Iulia continuă. Din seara zilei de joi, 19 iulie, de la ora 19 se va începe frezarea asfaltului vechi pe tronsonul dintre magazinul Metro și strada E. A. Bielz.

După ce se ridică capacele de canal și gurile de scurgere la nivelul drumului, constructorul va începe turnarea noului strat pe carosabil. În aceeași perioadă se va așterne asfaltul și pe trotuarele din porțiunea menționată, în prezent acestea aflându-se la nivel de beton.
Conform graficului avansat de constructor, lucrările de reparații pe acest tronson se vor încheia în 27 iulie. Circulația nu se va închide pe timpul lucrărilor, dar se vor institui devieri pe celelalte benzi. În caz de condiții meteo nefavorabile, acțiunea se va reprograma.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. În NICI o tara din Europa NU SE POATE VEDEA O ASA JOSNICA TEHNOLOGIE SI TACT DE MUNCA …NICI în tarile care nu sunt în UE / EU (probabil doar rep. Moldova ce mai este asa înapoiata), iar “politicienii” = HOTII României STAU ÎN LUX SI PALATE LA PATRU-ACE SI DUC DISCUTII CUM SÁ SCHIMBE LEGILE FUNDAMENTALE ALE DEMOCRATIEI ! 🙁 …