cioban snopit în bătaie la poliție în miercurea sibiului - ”m-au bătut cu pumnii și picioarele!”

Un bărbat din Apoldu de Jos, cioban de meserie, acuză polițiștii din Miercurea Sibiului că l-au luat pe sus, l-au dus în sediul poliției unde l-au pus la podea și l-au bătut. Și totul fără vreun motiv, sau fără să se știe vinovat de ceva, spune bărbatul.

UPDATE – IPJ a deschis o anchetă
Emil Vulcu, ciobanul care îi acuză pe polițiștii din Miercurea Sibiului că l-au bătut, a reușit deschiderea unei anchete în cadrul IPJ. Însă, reprezentanții IPJ spun că bărbatul a fost chemat la poliție pentru că pe numele său se depusese o plângere de către un alt localnic din Apoldu de Jos (DETALII AICI).

ȘTIREA INIȚIALĂ
Luat de la stână
Emil Vulcu povestește că în data de 7 martie se afla la stână, cu oile, undeva lângă Apoldu de Jos spre Luduș. La un moment dat au apărut doi polițiști și o polițistă are l-au somat. ”Mi-au strigat să nu mișc, să nu fug, că trag în mine. M-au luat în dubă și m-au dus la postul de poliție în Miercurea. Am și trei martori că m-au luat așa de la oi. Pe polițiști parcă îi cheamă Nicu, Liviu și Roxana”, spune bărbatul. Emil Vulcu spune că cei trei polițiști nu i-au spus motivul pentru care îl duc la sediul poliției, doar că trebuie să dea o declarație.

Bătut de șeful de post
Bărbatul își amintește că odată ajuns la sediul poliției a fost băgat într-o cameră. ”M-au trântit la podea și au început să mă bată. Mi-au dat cu pumnii și picioarele, în cap, peste tot. A venit și șeful de post de .la Miercurea care mi-a sucit piciorul, de și acum mă doare din șold. După s-a proptit în ușă să nu intre cineva să mă vadă”, povestește Emil Vulcu.


Apoi bărbatul spune că a fost pus să semneze niște hârtii. ”după ce m-au bătut bine mi-au dat să semnez niște foi. Am semnat două- trei. Nu știu ce era acolo că nu am citit. Ei au scris și eu am semnat. Vă dați seama, bătut cum eram, ce să mai întreb…”, povestește bărbatul.

cioban snopit în bătaie la poliție în miercurea sibiului - ”m-au bătut cu pumnii și picioarele!”

Certificat medico-legal
După toată întâmplarea ciobanul spune că a fost lăsat să plece. ”Am ieșit din post, a venit cumnata după mine și m-am dus acasă. Și ea, și două fete de-ale ei m-au văzut așa bătut, vânăt tot. O să îi dau în judecată, nu se poate să îi las așa. E dreptul meu. Dacă eram vinovat, mai ziceam. Dar așa, nu am făcut nimic și să mă bată degeaba…”
Emil Vulcu și-a scos certificat medico-legal pe care a primit cinci zile de îngrijiri medicale. Ora de Sibiu a făcut o solicitare către IPJ Sibiu pentru clarificarea situației și vom reveni cu detalii în momentul în care vom avea un răspuns oficial.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică