csu sibiu joacă luni seară la craiova
FOTO - Emotii Galben Albastre / Ana Maria Matusoiu

Baschetbaliștii sibieni joacă luni în penultima etapă înaintea PlayOff-ului, în deplasare la SCM U Craiova. Partida se va disputa de la ora 19:00 și nu va fi televizată.

După victoria de la Pitești, BC CSU Sibiu speră să facă un nou meci bun în apărare și să reușească o nouă victorie în deplasare, pe terenul celor de la SCM U Craiova. Înaintea meciului de luni, ora 19:00, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat:
”Jucăm la Craiova, o nucă tare pe terenul lor. Avem nevoie să facem un meci extrem de bun pentru a reuși să învingem, în sfârșit, și la Craiova. E singura echipă pe care nu am reușit să o batem în deplasare, sezonul acesta, deci avem o motivație în plus. Jucătorii noștri sunt pregătiți și aproape tot lotul este apt. Avem două mici accidentări, dar sper că până la ora meciului toată lumea va fi aptă de joc și vom reuși un meci bun. Și de data aceasta, apărarea este important să o facem cu o agresivitate mare și să sperăm că vom veni cu o victorie acasă”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
După meciul de la Craiova, BC CSU Sibiu va juca duminică, 7 aprilie, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu U BT Cluj Napoca, ultimul meci din TOP 6. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare online, începând de marți, 2 aprilie 2019, pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.komosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu