s-au deschis lacurile de la ocna sibiului - detalii despre prețuri și program

La fel ca de câțiva ani încoace la 1 mai se deschid Lacurile de la Ocna Sibiului. Dar, spre deosebire de alți ani când se putea face baie, anul acesta vremea nu a ținut cu turiștii. Chiar dacă se poate intra la Lacuri, nimeni nu a venit aici de 1 mai. Dar, o dată ce va veni vremea bună turiștii vor constata că prețurile sunt la fel ca anul trecut.

Lucrări și noutăți

Lucrările de reabilitare au schimbat ”fața” Lacului Roșu. ”S-au făcut lucrări de diguire, de canalizare a apei. La fel, și în celelalte zone s-au pietruit malurile, s-au făcut rigole pentru apa pluvială. Toaletele au fost modernizate, s-au înlocuit cele turcești cu unele obișnuite. La locul de joacă pentru copii am adus obiecte noi, l-am reamenajat. De asemenea, am recondiționat băncile și am pus coșuri de gunoi noi”, spune Ionuț Costea, directorul SC Lacuri Naturale SA Ocna Sibiului.

Start cu frig, prețuri înghețate

Sezonul s-a deschis la Ocna Sibiului la 1 mai, doar că temperaturile foarte scăzute nu i-au împins pe turiști către această zonă. Cei care vin să viziteze doar lacurile au intrare gratuită. Dar, dacă vremea se va îmbunătăți și vor dori să facă baie și plajă tariful de intrare va fi de 10 lei până la finalul lunii mai. Copiii sub 18 ani au intrare gratuită. La fel, până în 30 mai parcarea nu se plătește.

s-au deschis lacurile de la ocna sibiului - detalii despre prețuri și program

Acestea au fost condițiile și anul trecut, iar prețurile au rămas neschimbate.


Astfel, prețurile promoționale vor fi menținute până în 20 iunie. Din 31 mai până atunci un adult va plăti 20 de lei pentru intrare până la ora 18, după care prețul este de 10 lei. Copiii peste 10 ani plătesc 10 lei, iar cei sub 10 ani au intrarea gratuită. Parcarea însă va costa 5 lei pe zi.

În plin sezon, adică din 21 iunie până în 25 august prețul de intrare pentru un adult va fi de 25 de lei, dar tarifele pentru copii se vor menține la 10 lei și gratuitate pentru cei sub 10 ani. după ora 18 intrarea pentru un adult va fi 15 lei iar pentru copii gratuită.

s-au deschis lacurile de la ocna sibiului - detalii despre prețuri și program

Din 26 august până în 8 septembrie prețul va scădea la 20 de lei pentru un adult, dar prețurile pentru copii se vor menține ca cele din perioada anterioară, la fel ca tariful pentru parcare. Apoi, până la finalul lunii septembrie când se va încheia sezonul, prețurile vor fi cele de la începutul lui.

Pentru cei care însă își propun să vină mai des la lacurile de la Ocna sunt disponibile variante de abonamente.

 

Ultima oră

Comentariul meu