Elevii de zece ai Sibiului – Alexandra Șerban: „Nu mi-a venit să cred când am văzut rezultatul”

0 1.176

Alexandra Șerban este o elevă de zece. Nu o spunem noi, ci rezultatele pe care le-a obținut la Evaluarea Națională. Ușor timidă, tânăra spune că nu se aștepta să aibă o medie maximă, însă e mândră că a reușit.

Chiar dacă nu a fost încrezătoare că va reuși să ia zece pe linie, Alexandra s-a străduit și i-a ieșit. Munca pe care a depus-o în cei patru ani de școală a dat roade. „Nu mi-a venit să cred când am văzut rezultatul pentru că nu am fost niciodată încrezătoare. La mate nu am avut niciodată încredere în mine, dar m-am descurcat”, povestește, pentru Ora de Sibiu, Alexandra Șerban.

Cu toate acestea, în ciuda emoțiilor pe care le-a avut în timpul și, mai ales, în așteptarea rezultatului, Alexandra s-a dovedit a fi o elevă ambițioasă, inteligentă și hotărâtă să facă performanță. A cuprins-o o teamă efemeră la proba la Limba și literatura română, deoarece credea că va fi depunctată pe partea de redactare. „Mi s-a parut mai greu la Română. Am făcut bine gramatica, dar am scris destul de urât și am tăiat mult. Am crezut că o să-mi scadă pe partea de redactare, dar n-a fost așa”, spune Alexandra.

Acum că a trecut hopul, eleva se gândește să continue tot la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, acolo unde a învățat în clasele V-VIII. „Mă gândesc să dau la Mate-Info, la Lazăr. Vreau să merg la acest profil deoarece am mai multe posibilități în viitor”, mai spune Alexandra.

Eleva de zece a fost susținută în permanență de părinții ei. Aceștia au avut încredere până la final în ea și se așteptau să ia note mari, potrivit Alexandrei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.