video tânără din sibiu bătută de colega de apartament. a dat-o cu capul de aragaz
FOTO - arhivă

Scandal teribil într-o locuință din cartierul Vasile Aaron din Sibiu. O tânără s-a ales cu mai multe vănătăi după ce a fost lovită cu bestialitate de colega de apartament. Se pare că agresoarea a amenințat-o pe sibiancă cu un cuțit.

Orbită de gelozie, și-a bătut colega de apartament
Întregul eveniment a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, într-un apartament din Vasile Aaron. O tânără a fost trasă de păr, dată cu capul de aragaz și amenințată cu un cutiț de colega sa de apartament, în vârstă de 25 de ani. Cele două locuiau împreună de aproximativ un an.

Potrivit fostului iubit al agresoarei, aceasta ar fi luat-o la bătaie pe tânără din cauza geloziei. Bătăușa, pe numele ei Georgiana, o suspecta pe colega ei că ar fi întreținut relații sexuale cu iubitul său, care, preț de un an, a locuit cu ele în casă.

Orbită de gelozie, Georgiana a luat-o la bătaie pe sibiancă și, totodată, l-a sunat pe iubitul ei, printr-un apel video, pentru a-i arăta până unde poate ajunge furia ei.

„Sâmbătă seara m-a sunat fosta iubită să mă întrebe de ce m-am culcat cu colega ei. Eu am negat totul, pentru că nu e adevărat. După o oră m-a sunat iar, de data asta pe cameră, ca să îmi arate cum o dă pe colega ei cu capul de aragaz. După ceva timp mi-a trimis un video în care o amenința. Colega ei mi-a spus că a amenințat-o cu cuțitul”, povestește fostul iubit al agresoarei.

A intervenit și Poliția
În acel moment, văzând până unde a ajuns gelozia tinerei, bărbatul a apelat câțiva prieteni pe care i-a rugat să meargă la apartament și să intervină în ajutorul victimei. „Am sunat niște prieteni să meargă acolo, dar nu erau disponibili. Am sunat la Poliție și le-am povestit ce se întâmplă”, mai spune tânărul.


În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului pentru a aplana conflictul, victima era de negăsit. Bătăușa le-a spus acestora că prietena ei nu este acasă. De fapt, potrivit, fostului iubit al agresoarei, tânăra bătută era încuiată într-o cameră. „Fata era închisă în cameră cu cheia. Presupun că Georgiana a amenințat-o că o bate dacă iese de acolo și le spune polițiștilor ceva”, afirmă fostul iubit.

video tânără din sibiu bătută de colega de apartament. a dat-o cu capul de aragaz
Georgiana, tânăra care și-a bătut colega/ FOTO: Facebook Profil Public

Plângere la Poliție pe numele agresoarei
Victima s-a prezentat la Poliție pentru a depune o plângere pe numele Georgianei. Se pare că agresoarea, pe lângă faptul că a lovit-o și a amenințat-o, i-a spart telefonul și i-a furat 350 de lei.

În acest moment, victima nu mai locuiește cu bătăușa. Cum a prins momentul, s-a mutat în alt apartament.

YouTube video

Nu este la prima „abatere”
Fostul iubit al Georgianei povestește că nu este primul incident de acest gen. Tânără obișnuia să se enerveze și să devină violentă. În trecut, ea a mai lovit și alte fete, tot pe fondul geloziei. „E agresivă de fel. Eram de un an împreună și în timpul ăsta a mai bătut alte fete, era foarte geloasă. Dacă se uita o fată la mine se lua de ea”, spune fostul ei iubit.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică