top 10 medii la bac-ul din județul sibiu
Foto: arhivă

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat arată că în județul Sibiu s-au obținut note mai mici, cel puțin față de anul trecut. În 2018 doi elevi au obținut media 10, în schimb, anul acesta, nu s-a dat nota maximă. 

Cele mai mari medii de anul acesta sunt 9,93. Au fost obținute de trei eleve. Miruna Alexandra Cîrstina de la Octavian Goga este una dintre ele. Ea a obținut nora 10 la probele scrise de la Limba și Literatura română și Logică, dar la Istorie a luat 9,8.

Antonia Florina Deac de la Liceul Gustav Gundisch din Cisnădie a obținut și ea media 9,93. A luat note de 10 la Limba și Literatura Română și Istorie, dar 9,8 la Geografie.

Tot în top trei se află și Raquel Vanessa Drăgan, absolventă de Gheorghe Lazăr. Ea a obținut nota 9,8 la română și 10 la matematică și Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, obținând astfel media 9,93.

Următoarele medii, ce completează primele 10 locuri sunt o medie de 9,85, trei medii de 9,83 și patru medii de 9,81.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cand faceti un astfel de top ar trebui mentionati toti elevii cu note de 10. Tarsia Maria Valeria de la Liceul de Arta are 10 la lb romana, 10 la istorie si 9,40 la geografie, avand media 9,80.
    Dar din pacate Liceul de Arta apare doar in articole privind scandaluri, chiar daca a avut in fiecare an promovabilitate de peste 80% la examenul de Bacalaureat.