sibianca înjunghiată de fostul soț în aeroport - „va fi eliberat și mi-a zis că mă face carne tocată”

În urmă cu trei ani și jumătate, Camelia avea să trăiască un adevărat coșmar. A fost înjunghiată în parcarea Aeroportului din Sibiu, sub privirile speriate ale trecătorilor, chiar de fostul soț. Datorită fiicei sale, sibianca a supraviețuit atacului și a reușit să își vadă în continuare de viață și de cei doi copii. Până acum. Agresorul urmează să fie eliberat condiționat, iar femeia se teme din nou pentru viața ei.

Înjunghiată de fostul soț
4 mai 2016. Camelia se întorcea de la muncă din Germania să își vadă familia. A plecat printre străini pentru a se repune pe picioare, pentru ea și pentru copiii ei, pentru un trai mai bun. În dimineața zborului către Sibiu, femeia s-a trezit extrem de neliniștită, de parcă ceva din interiorul ei îi spunea că avea să se petreacă o nenorocire. Și așa a fost. La ora 13 a aterizat la Sibiu. În aeroport, fostul soț, de care era divorțată încă din 2014, o aștepta. Cei doi vorbeau des la telefon și, deși nu mai erau împreună, aveau o relație strict amicală. Totul pentru cei doi copii. A așteptat-o cu flori, dar și cu un gând ascuns.

„Am fost așteptată pe aeroportul din Sibiu de fostul soț cu un buchet de flori și un gând ascuns. Am fost întrebată dacă vreau să mă împac cu el, iar în urma răspunsului meu negativ, am primit trei lovituri de cuțit în partea dreaptă a pieptului”, povestește Camelia.

Îngerii ei păzitori au salvat-o însă. Fiica ei, pe atunci voluntar SMURD, i-a acordat primul ajutor până la venirea paramedicilor, timp în care, iubitul acesteia l-a imobilizat pe agresor până ce au ajuns polițiștii.

VIDEO din ziua înjunghierii AICI

Recuperare rapidă – Agresorul după gratii
După o operație de patru ore, după o recuperare fizică destul de rapidă și după o recuperare emoțională greoaie, Camelia a avut nevoie doar de liniște.

Agresorul a fost trimis la închisoare, iar ea a putut, pentru scurt timp, să își vadă de viața ei. Pedeapda minimă era de șapte ani însă, fiindcă bărbatul era grav bolanv, instanța a stabilit ca omul că rămână în arest pentru cinci ani. După trei ani și trei luni însă, bărbatul poate ieși din închisoare. Camelia se teme din nou pentru viața ei.

„Datorită legilor justiției care le permit celor care au comis acte de violență să se elibereze condiționat, fostul soț a avut dreptul să își depună cererea pentru eliberarea condiționată și în data de 9 septembrie 2019 urmează să primească sentința. Agresorul este în prezent deținut la penitenciarul din Târgu Mureș”, povestește, cu teamă sibianca.

Amenințări cu moartea din Penitenciar
După toată această poveste, Camelia a refuzat să mai vorbească cu fostul soț. Din cauza fricii, la proces, s-a prezentat doar avocata ei. Singurul contact pe care l-a avut cu el a fost după un an de zile de la faptă. Au discutat telefonic despre niște datorii pe care agresorul trebuia să i le plătească femeii, iar convorbirea s-a terminat cu ceartă.


Neavând de unde să plătească, în urma partajului, agresorul a rămas fără partea sa de apartament.
De acolo, au început și amenințările direct din Penitenciarul din Mureș. Agresorul, păstrând legătura cu fiul său, i-a transmis fostei soții că „o va transforma în carne tocată când va ieși” dacă nu îi plătește cheltuielile de judecată.

VIDEO FOTO Femeie înjunghiată de FOSTUL SOT la aeroport. Clipe de groază sub ochii pasagerilor!

După înjunghiere, agresorul a declarat că este „seminebun” – A fost o minciună
Ca să justifice fapta comisă, agresorul a declarat, imediat după ce și-a înjunghiat fosta soție, că este seminebun. Totul a fost o minciună. „A declarat că e nebun, dar comisia l-a scos citav la cap, a facut totul conștient. Ba mai mult, a fost premeditată treaba asta, și-a cumpărat cuțitul cu două săptămâni înainte de Florii”, mai spune femeia.

Camelia povestește că în trecut, pe vremea când erau căsătoriți, bărbatul era violent. Ea a dat mereu vina pe boala sa, care îl făcea irascibil. Semnele se arătau încă de pe atunci. „Parcă are două personalități, când e normal, când e nervos. Știu cum reacționează, pentru că m-a amenințat și înainte, când făcea dializa. Pe atunci mi-a spus că nu mă lasă pe mine să trăiesc, că el e bolnav, că trebuie să fiu și eu sau că mă omoară”, spune sibianca.

VIDEO – ÎNJUNGHIEREA din AEROPORT: Ce spun martorii cumplitului eveniment de la Sibiu

Agresorul urmează să iasă din închisoare
În prezent, după toate amenințările din trecut, după teribila poveste și după noile amenințări de după gratii, Camelia nu se mai simte în siguranță. Se simte neputincioasă și simte că ceva rău se va întâmpla. Omul, dacă va ieși condiționat, se va stabili tot la Sibiu, iar acest lucru o înspăimântă.

Când în sfârșit s-a văzut liniștită, când după nenumărate nopți nedormite ori zile în care se ascundea de copiii ei când plângea, teama s-a reinstalat în sufletul ei. A făcut psihoterapie și a fost la psihiatru, pentru că trauma era mult prea mare. A trecut printr-o teribilă depresie și a urmat un tratament pentru a ieși din nou la lumină. A avut zile întregi în care, atunci când se urca în autobuz, se simțea amenințată chiar și de privirile celor din jur. Dar a reușit. A reușit să treacă peste toate fiindcă este puternică. Însă, dacă omul se va întoarce, știe că va fi rău.

Se gândește să ia decizii majore. Vrea să se mute în străinătate, fiindcă este neputincioasă. Neputincioasă în fața legilor care, de multe ori, protejează agresorul și nu victima, după cum spune chiar ea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Oamenii astia doi s-au torturat reciproc o viata intreaga. Faptul ca s-a ajuns la asa ceva nu e de mirare. Chiar daca acum Camelia a fost victima, tot restul vietii lor impreuna, a fost multe dar numai victima nu. Nu zic ca ceea ce a facut Romi este normal sau bine, dar ca persoana care i- a vazut traind impreuna multi ani, nu ma mira ce s- a intamplat, deloc.