foto irina, micuța campioană a sibiului, are nevoie de ajutor – a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

Irina Cîndea, una dintre cele mai bune sportive ale clubului de judo Miado’s, are nevoie de ajutorul tuturor sibienilor. La 11 ani, micuța luptătoare a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer.

În urmă cu două săptămâni, viața Irinei s-a schimbat. A aflat că are cancer hepatic, iar de atunci stă numai prin spitale. Investigațiile au început la Sibiu, după care a fost trimisă de urgență la București. Fiind o formă extrem de rară de cancer, unde șase oameni dintr-un milion sunt diagnosticați, micuța a trebuit să plece tocmai în Germania pentru tratament, la o clinică specializată.

Profesoara de judo a Irinei, pe nume Andreea Ionaș, spune că fetița este o luptătoare. „Irina este un copil deosebit, un copil mereu vesel și plin de energie. Este practic o luptătoare, nu există competiție la care să nu fi urcat pe podium. Este un copil special care oriunde apare se face remarcată, iese mereu în evidență”, spune Andreea. foto irina, micuța campioană a sibiului, are nevoie de ajutor – a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

Mica sportivă vrea să se poată bucura în continuare de viață, însă pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Din nefericire, tratamentele pe care ar trebui să le urmeze sunt extrem de scumpe, iar în prezent este nevoie de peste 100.000 de euro.

Speranța Irinei stă în acest tratament. Dacă organismul ei va rezista și va răspunde pozitiv, va începe mai târziu chimioterapia. Iar dacă tumoarea se micșorează, va fi nevoie și de o operație.

Sibienii cu suflet mare pot dona orice sumă în contul deschis pe numele tatălui.

Cîndea Silviu Ilie
EUR: RO38BTRLEURCRT0V55210201
RON: RO53BTRLRONCRT0V55210201
Banca Transilvania

Ultima oră

Comentariul meu