furt la profi în mediaș – un bărbat a luat mai multe sticle de băutură
FOTO arhivă

Un tânăr de 28 de ani a fost pus sub control judiciar, după ce a intrat într-un magazin Profi din Mediaș și a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

„La data de 11 octombrie a.c., prin apel 112, o femeie, administrator al unei societăți comerciale, a sesizat Poliția Municipiului Mediaș despre faptul că, în jurul 21,30, un bărbat necunoscut a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta unității din municipiul Mediaș. Valoarea prejudiciului nu a putut fi stabilită”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiștii medieșeni, la data de 12 octombrie a.c., a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos, bănuit de comiterea faptei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentată unității de parchet competente. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu