FOTO Vetuța a dispărut de acasă – Copila din Hosman e de negăsit

0 4.499

⇓ Ascultă știrea ⇓

Vetuța Lăcătuș este o copilă de 15 ani din Hosman care a dispărut de acasă. Dacă o vedeți sunați de urgență la 112. Polițiștii și familia o caută.

Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în seara zilei de 11 noiembrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această fată sunt rugați să apeleze 112.

„La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 22,00, prin S.N.U.A.U. 112, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași seară, în jurul orei 21,30, nepoata sa, LĂCĂTUȘ VETUȚA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Hosman într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 60 kg, constituție atletică, fața ovală, păr șaten, drept, lung, ochi căprui, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte: rochie lungă de culoare roșie având inscripționate multiple motive florale, bluză multicoloră și un batic de culoare roșie.

Semne particulare: nu prezintă.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.