trei pompieri au ajuns la spital în urma incidentului de la mall-ul promenada sibiu
FOTO: ISU Sibiu

Trei pompieri au fost duși la Urgențe în urma incidentului petrecut miercuri seara la mall-ul Promenada Sibiu. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost preluați de un echipaj Smurd.

VEZI MAI MULTE IMAGINI ȘI VIDEO AICI

Alarma s-a dat în jurul orei 21:55, atunci când, printr-un apel la 112, a fost sesizată o situație de urgență la Promenada Sibiu. Oamenii care se aflau în incinta mall-ului au fost evacuați, iar pompierii veniți la fața locului au evaluat situația. „La fața locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale Smurd și autospeciala de salvare victime multiple, o autospecială CBRN, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare. Mall-ul a fost evacuat preventiv și momentan specialiști CBRN evaluează situația existentă”, spun cei de la ISU Sibiu.

Autoritățile, dar și reprezentații mall-ului au transmis că este vorba despre o scăpare de gaze, iar cetățenii aflați în centrul comercial au fost evacuați și se află în afara oricărui pericol.

VEZI AICI CE SPUN AUTORITĂȚILE

Trei pompieri însă au fost transportați la spital pentru investigații. „Trei persoane de sex masculin din serviciul privat de pompieri au primit îngrijiri medicale și a fost transportate la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu