foto accident mortal la boița - un tir s-a răsturnat peste o mașină pe valea oltului

Traficul este blocat pe Valea Oltului, în afara localității Boița, în urma unui grav accident rutier. Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism.

UPDATE 3

La ora 21, traficul este blocat total pentru ridicarea tirului implicat în accident.

UPDATE 2

Șoferul tirului era din Vrancea și avea 52 de ani. Persoanele aflate în autoturism sunt din București.


UPDATE 1
Echipajul Smurd a transportat la UPU Sibiu un bărbat de aproximativ 27 de ani cu traumatism cranio-celebral și traumatism cranio facial. foto accident mortal la boița - un tir s-a răsturnat peste o mașină pe valea oltului foto accident mortal la boița - un tir s-a răsturnat peste o mașină pe valea oltuluiUPDATE
„Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Vâlcea, în curbă la dreapta, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Din păcate, șoferul ansamblului TIR a decedat. Din autoturism, șoferul și pasagera sunt răniți, conștienți, vor fi transportați la spital”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.
Trafic alternativ.

Știrea inițială
Potrivit primelor informații, trei persoane sunt implicate în accident, dintre care una este încarcerată. La fața locului se află polițiștii și echipaje al ISU Sibiu.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere și un echipaj Smurd, pe DN 7, între localitățile Lazaret și Boița la un accident rutier, un TIR rasturnat peste un autoturism. Din primele informații sunt implicate trei persoane”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Două dintre victime sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale, însă cea de-a treia persoană este inconștientă și încarcerată. La fața locului se află și un echipaj SAJ.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Suntem blocati aici de la 18.00 si acum este 22.15
    Nu mai avem apa, nu mai avem mancare, nu mai avem benzina si ca noi sunt mii de oameni si de copii!
    Ce facem CNADR?

  2. De 8 ore nu sunt în stare să sa ridice un camion ?
    Este strigător la cer !
    În ce țară trăim !