nouă medici și asistenți de la sibiu în izolare după ce au intrat în contact cu asistentul cu coronavirus
FOTO: arhivă

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu informează că, în acest moment, în total, nouă medici, asistente și infirmiere se află în izolare la domiciliu. Aceștia au intrat în contact cu Sergiu Danciu, asistentul medical confirmat cu noul coronavirus.  

Medic specialist, medici rezidenți, asistente medicale și infirmiere de la Spitalul Județean în izolare acasă
„Ca urmare a anchetei efectuate, în momentul de față se află în izolare la domiciliu ca urmare a contactului direct și apropiat cu Sergiu Danciu, următorii: un medic specialist, doi medici rezidenți, patru asistente medicale și două infirmiere”, informează SCJU Sibiu.

Citește aici concluziile anchetei derulată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.


Nu este lipsă de personal pe secția ATI
„În urma analizării riguroase a situației, precizăm că, în momentul de față, funcționarea secției ATI a SCJU Sibiu nu este în pericol datorită lipsei de personal. Totodată, ca urmare a acestui contact, a trebuit modificat întreg programul de lucru a secției ATI I, pe ambele etaje, în condițiile în care asistentul a părăsit postul său de lucru (etajul 2) și s-a plimbat în întreaga secție ATI, inclusiv în blocul operator”, comunică SCJU Sibiu.

Asistentul medical de pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta este internat acum pe secția Boli Infecțioase. Vezi aici ce are de spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică