sibiul în fața unei crize economice fără precedent – eugen iordănescu la ’’interviuri pe față’’

Ora de Sibiu vă invită să urmăriți vineri seară un interviu cu Directorul General al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu. Eugen Iordănescu. Acesta va fi invitatul Deliei Pușcă la ’’Interviuri pe Față’’, de la ora 19.30.

Mediul de afaceri din Sibiu este afectat serios de pandemia declașată la nivel mondial de coronavirus. Excepție nu face din păcate nici județul nostru. Domeniul Horeca este serios zdruncinat. Pensiunile, hotelurile, restaurantele și sute de firme mici și mijlocii, și-au sistat activitatea de la mijlocul lunii martie. Delia Pușcă va fi în dialog direct cu Eugen Iordănescu, Director General la CCIA Sibiu. Vom afla printre altele care e stuația actuală a mediului de afaceri sibian, cât de afectat este Sibiul din punct de vedere economic și ce planuri de viitor se fac pentru a trece cu bine de o criză economică în care se pare că am intrat cu toții din plin.


YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. De ce se mai publica părerile acestui informator dovedit al Securității??
    Ignorat și izolat!

  2. Poate asa vor invata si cei din horeca sa mai faca turism de calitate. Nu doar preturi exorbitante si servicii de kkt.