wizz 1 91525900

Wizzair se pregătește de reluarea zborurilor cu noi măsuri de distanțare socială și igienă, activând un nou protocol de îmbarcare și călătorie. Compania recomandă opțiunea WIZZFlex la rezervarea biletelor, pentru că permite modificarea rezervărilor fără taxă suplimentară în cazul apariției unor restricții de zbor.

Masca e obligatorie în avion

Purtarea măștilor va fi obligatori la bordul aeronavelor Wizz, atât pentru pasageri cât și pentru echipaj, pentru a asigura protecția maximă. Sunt indicate opțional și alte echipamente de protecție, cum ar fi mănuși sau viziere.

Măsuri de distanțare și igienă socială

Pe lângă șervețele de igienizare gratuite livrate în timpul îmbarcării, aeronavele vor fi complet dezinfectate în fiecare zi. Vor apărea deasemenea marcaje pentru distanțarea socială, atât la imbarcare cât și în aeronave. Wizzair amintește că aerul din avioanele companiei este la fel de curat ca în sălile de operații din spital, deoarece este schimbat de multe ori prin filtre de aer (filtre HEPA) care elimină 99,97% din virusurile și bacteriile aeriene.

Plăți fără contact

În timp ce revista Wizz va fi suspendata o perioadă, meniul putând fi consultat în aplicația Wizz, limita plăților fără contact a crescut la 25 de euro, astfel încât să puteți lua masa și să faceți cumpărături la bord fără griji.

Opțiuni flexibile de călătorie

Dacă doriți să călătoriți în această vară, dar nu sunteți sigur dacă vă vor permite restricțiile, puteți adăuga opțiunea WIZZ Flex în timpul rezervării. Acest lucru vă va permite să vă schimbați zborul online înainte de călătorie, fără taxa de schimbare a zborului și, dacă vă răzgândiți, aranjați și o rambursare a creditelor WIZZ în contul WIZZ.

Comentariul meu

Lasă un răspuns