Iohannis – „Vedem tot felul de iresponsabili care răspândesc teorii ale conspirației. Cultivă neîncredere”

0 494

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți, o declarație de presă. Șeful statului a spus că „vedem tot felul de iresponsabili care răspândesc dezinformări și propagă teroii ale conspirației. Cei care contestă existența virusului au o atitudine nocivă. Crează breșe în solidaritatea românilor”.

Klaus Iohannis a punctat faptul că au fost două luni grele pentru români și ar fi dramatic dacă le-am compromite acum. Șeful statului a menționat și că cei care răspândesc teorii ale conspirației nu fac altceva decât să sădească neîncredere în cetățeni.

„Au fost 2 luni grele pentru toți și ar fi dramatic să le compromitem acum. Cred că nimeni nu își mai dorește să intrăm în starea de urgență, dar vom fi obligați dacă va crește presiunea pe spitale.

Vedem tot felul de iresponsabili care răspândesc dezinformări și propagă teroii ale conspirației. Cei care contestă existența virusului au o atitudine nocivă. Crează breșe în solidaritatea românilor. Când am fost uniți într-un efort național cu toții am reușit să salvăm vieți și să limităm răspândirea”, a spus Klaus Iohannis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.