perchezitii descinderi
Foto Arhivă

Procurorii DIICOT au descins vineri la patru adrese din Cisnădie, unde aveau informații că locuiesc persoane care s-ar ocupa cu traficul de droguri de risc. Patru bărbați au fost reținuți, scrie mediafax.ro

IGPR anunță că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii DIICOT Sibiu, cu sprijinul Serviciului Antidrog Alba – Iulia au efectuat percheziții în orașul Cisnădie la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat substanțe cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 comprimate, un plic cu masa vegetală, 38 de plicuri cu resturi vegetale, 6 telefoane mobile, 5 cartele telefonice, o pipă și un cântar.

De asemenea, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, au fost conduşi la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu pentru audieri.

Aceștia au fost reţinuți pentru 24 de ore, pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cei patru vor fi prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu