candidații pentru președinția consiliului județean sibiu - un fost prefect, actualul președinte și un pensionar sunt pe listă
Foto Arhivă

Biroul Electoral Județean Sibiu a admis candidaturile celor care își doresc să conducă Consiliul Județean. Printre acestea se află nume cunoscute deja sibienilor, dar și candidați care nu au avut legături cu administrația.

Unul dintre cei 12 candidați este actualul președinte al Consiliului Județean, Daniela Cîmpean. Aceasta își dorește un al doilea mandat la CJ, asta după ce a renunțat la profesia de avocat pentru a intra în administrație. Daniela Cîmpean este primvicepreședinte al PNL Sibiu, partid din partea căruia candidează din nou.

Adela Muntean este unul din foștii prefecți ai județului. A ajuns în acea funcție susținută de PSD, partid din care făcea parte la acel moment. Apoi a trecut la Partidul mișcarea Populară din partea căruia și-a depus acum candidatura pentru președinția Consiliului Județean Sibiu.

Gabriel Tischer candidează din partea FDGR. Timp de trei ani a fost președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Sibiu și are o diplomă în management. Îi place să cânte la chitară și face chiar parte dintr-un band

PSD își dorește președinția Consiliului Județean Sibiu prin persoana fostului ministru al turismului, Bogdan Trif.


Cosmin Balcu este cunoscut sibienilor din funcția de șef al ISU Sibiu. S-a pensionat de acolo, iara cum vrea să țăină frâiele județului din partea ALDE.

Pro România și USR Plus pleacă în lupta electorală cu liderii lor de la Sibiu- economistul Petru Florea și juristul Adrian Echert.

Alţi cinci politicieni candidează şi ei tot pentru funcţia de preşedinte al CJ Sibiu: inspectorul de asigurări Ioan Ştefan Zara (Partidul Blocul Unităţii Naţionale), Iulian Topliceanu (Partidul Verde), licenţiat în relaţii internaţionale, pensionarul Constantin Amza (Partidul România Mare), inginerul Vasile Dan Hodorogea (Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor) şi juristul Constantin Cernejenco (Partidul Ecologist Român).

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică