tribunal ancona scaled

Un italian în vârstă de 66 de ani a lăsat, prin testament, întreaga avere de un milion de euro şi un apartament, celor două românce care l-au îngrijit în ultimii ani ai vieţii, scrie cotidianul Il Resto del Carlino, citat de Mediafax.

Singurelor rude ale bărbatului, patru verişoare, nu le-a cazut deloc testamentul și s-au adresat instanţei Tribunalului din Ancona.

Rudele contestă validitatea testamentului. Ele susţin că româncele ar fi profitat de o eventuală senilitate a italianului. Cele două românce care l-au îngrijit pe defunct,  prin avocatul lor au transmis tribunalului o serie de înregistrări video prin care angajatorul îşi exprima dorinţa de a-şi lăsa bunurile celor două femei.

Mai mult, testamentul a fost semnat în faţa unui notar cu doi ani înaintea decesului. Pe fondul controversiei, magistraţii au dispus sechestrul bunurilor până la sentinţa definitivă.   Cazul a ajuns la Curtea de Apel din Ancona şi dacă una dintre părţi va face recurs, se va judeca la Înalta Curte de Casaţie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns