roby din terezian, trimis în judecată pentru crima de pe strada daliei - riscă 20 de ani de pușcărie

Robert Gabriel Avram, cunoscut ca Roby din Terezian, a fost trimis în judecată pentru omor. Este acuzat că în noaptea de 9 spre 10 septembrie l-a înjunghiat pe Dan Santo, în urma unor conflicte mai vechi. Roby riscă între 10 și 20 de ani de închisoare, iar cel mai probabil, judecătorii vor găsi agravant faptul că în noaptea omorului acesta ar fi trebuit să fie acasă, pentru că se afla în arest la domiciliu.

VICTIMA, DAN SANTO, AVEA DOI COPII 

Procurorii au finalizat ancheta în cazul crimei petrecută pe strada Daliei în timp foarte scurt, astfel că Robert Gabriel Avram a fost trimis în judecată pentru omor. Acesta este acuzat că în noaptea de 9 spre 10 septembrie l-a înjunghiat în zona inimii pe Dan Santo cu care se cunoștea din copilărie. Au avut însă conflicte mai vechi, din cauza unei femei.

VEZI AICI CINE ESTE FEMEIA DIN CAUZA CĂREIA A PORNIT CONFLICTUL 

roby din terezian, trimis în judecată pentru crima de pe strada daliei - riscă 20 de ani de pușcărie
Trio-ul amoros care a dus la crima din Terezian

Fapta de omor este pedepsită cu închisoarea între 10 și 20 de ani. Cel mai probabil, la stabilirea sentinței, judecătorii vor ține cont de faptul că la momentul comiterii crimei, Robert Avram se afla în arest la domiciliu, deci ar fi trebuit să se afle în locuință. Sibianul de 26 de ani fusese eliberat, dar în arest la domiciliu, într-un dosar de trafic de droguri.


CITEȘTE AICI DESPRE ACȚIUNEA DE ATUNCI 

În dosarul crimei se începuse urmărirea penală pentru infracțiunea de favorizarea făptuitorului și împotriva lui B.B, un tânăr din Cisnădie. Acesta a fost martorul cheie al întregului eveniment, fiind și cel care a aruncat de fapt cuțitul după crimă.

roby din terezian, trimis în judecată pentru crima de pe strada daliei - riscă 20 de ani de pușcărie
B.B. este cel care a condus autoturismul Opel Corsa, cel care a aruncat arma crimei și cel mai important martor în proces

CITEȘTE AICI CUM S-A PETRECUT CRIMA ȘI IMPLICAREA LUI B.B.

Pentru că B.B. a colaborat cu procurorii pe toată durata anchetei și a furnizat informații precise și detalii, procurorii au decis retragerea renunțarea la urmărirea penală. B.B. va avea însă de efectuat 60 de zile în folosul comunității la Primăria Cisnădie.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică