FOTO Kaufland-ul de la ieșirea din Sibiu spre Mediaș aproape finalizat. Se fac angajări

2 7.374

⇓ Ascultă știrea ⇓

Al patrulea magazin Kaufland se va deschide în curând la ieșirea din Sibiu, către Mediaș. Lucrările sunt aproape de final, iar angajările au început deja.

Locuitorii din cartierele Terezian sau Tineretului vor avea în curând la dispoziție un nou supermarket unde să își facă cumpărăturile. La ieșirea din oraș către Mediaș lucrările la noul Kaufland sunt aproape de finalizare. Parcarea este deja amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

lucrari

Dovadă că mai este puțin până când supermarketul se va deschide stau și anunțurile de angajare. Kaufland caută sibieni care să lucreze în noul supermarket, iar salariile oferite sunt foarte bune.

Potrivit undelucram.ro, vânzătorii și lucrătorii comerciali cu experiență pot câștiga peste 3.500 de lei. De asemenea, și manipulanții de marfă cu experiență pot câștiga peste 3.000 de lei net pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 300 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Orăștie, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei și tichete de masă de 300 de lei.kaufland medias 2

Salarii Kaufland pentru posturi de conducere

Un șef de departament la case, angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 8.000 de lei.

Un manager adjunct angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un șef de raion (mărfuri alimentare / nealimentare) angajat full time la Buftea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.600 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

kaufland medias 3

Al patrulea Kaufland

Încă un magazin Kaufland, al patrulea, va fi construit în zona Cartierului Arhitecților. Terenul pe care urmează a fi construit noul Kaufland se învecinează cu localitatea Cisnădie, Cimitirul Municipal și cartierul Hipodrom IV și se află peste drum de Cartierul Arhitecților.

CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE KAUFLAND ARHITECȚILOR 

Dar, marele avantaj al acestei construcții îl reprezintă reconfigurarea rutieră din zonă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Florin scrie

    Da…au omis un magazin de la numaratoare

  2. Eu scrie

    Vedeti ca nu numarati bine!
    Ia mai incercati?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.