A doua pană de curent din Sibiu – În unele zone sibienii stau pe întuneric

0 4.221

⇓ Ascultă știrea ⇓

O nouă pană de curent a avut loc, vineri, la Sibiu. A fost afectat întregul oraș. Transelectrica transmite că este vorba despre o avarie de sistem pe interconexiuni și că, deocamdată, nu se cunosc cauzele. Mai multe județe au fost afectate.

Prima pană de curent a avut loc, vineri, la prânz, și a afectat aproape tot orașul. Mai multe localități din județul Sibiu, printre care Mediaș și Șelimbăr, au fost afectate de avarie.

În jurul orei 17:15, o nouă întrerupere electrică a avut loc. Și aceasta a afectat consumatorii din întregul Sibiu. După aproximativ 15 minute, curentul a revenit, însă mulți sibieni acuză că stau în continuare pe înturneric.

Locuitorii din zonele strada Bâlea, strada Mihai Viteazu și cei din cartierul Arhitecților spun că avaria persistă.

Avaria a afectat mai multe județe din țară, și anume Sibiu, Cluj, Alba, Maramureș, Satu-Mare și Bistrița-Năsăud, notează Digi24. Deocamdată nu se cunosc cauzele acesteia.

„Este vorba despre o avarie de sistem pe interconexiuni. Deocamdată nu ştim exact cauzele, dar le vom analiza. Este o problemă zonală, în nord-vestul ţării. Alimentarea cu energie a fost restabilită aproape în totalitate în acest moment (la ora 16:20)”, au precizat responsabilii Transelectrica.

Din cauza fluctuației de tensiune, aparatele de electrocasnice s-au ars. Oamenii reclamă că până și centralele de încălzire au fost afectate. Sibienii pot depune sesizări pentru a le fi despăgubite bunurile. DETALII AICI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.