a doua pană de curent din sibiu - în unele zone sibienii stau pe întuneric

O nouă pană de curent a avut loc, vineri, la Sibiu. A fost afectat întregul oraș. Transelectrica transmite că este vorba despre o avarie de sistem pe interconexiuni și că, deocamdată, nu se cunosc cauzele. Mai multe județe au fost afectate.

Prima pană de curent a avut loc, vineri, la prânz, și a afectat aproape tot orașul. Mai multe localități din județul Sibiu, printre care Mediaș și Șelimbăr, au fost afectate de avarie.

În jurul orei 17:15, o nouă întrerupere electrică a avut loc. Și aceasta a afectat consumatorii din întregul Sibiu. După aproximativ 15 minute, curentul a revenit, însă mulți sibieni acuză că stau în continuare pe înturneric.

Locuitorii din zonele strada Bâlea, strada Mihai Viteazu și cei din cartierul Arhitecților spun că avaria persistă.


Avaria a afectat mai multe județe din țară, și anume Sibiu, Cluj, Alba, Maramureș, Satu-Mare și Bistrița-Năsăud, notează Digi24. Deocamdată nu se cunosc cauzele acesteia.

„Este vorba despre o avarie de sistem pe interconexiuni. Deocamdată nu ştim exact cauzele, dar le vom analiza. Este o problemă zonală, în nord-vestul ţării. Alimentarea cu energie a fost restabilită aproape în totalitate în acest moment (la ora 16:20)”, au precizat responsabilii Transelectrica.

Din cauza fluctuației de tensiune, aparatele de electrocasnice s-au ars. Oamenii reclamă că până și centralele de încălzire au fost afectate. Sibienii pot depune sesizări pentru a le fi despăgubite bunurile. DETALII AICI

Ultima oră

Comentariul meu

Publică