tragedia cu trei morți de pe autostradă la sibiu - victimele se întorceau din italia

Un accident teribil a avut loc, luni dimineață, pe autostrada A1, Sibiu – Deva, în zona localității Săliște. Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un utilaj de deszăpezire.

Tragicul eveniment rutier s-a petrecut pe sensul de mers spre Sibiu. Potrivit DRDP Brașov, utilajul de deszăpezire, care era închiriat, curăța banda de urgență, având girofarurile și avariile pornite. Într-o fracțiune de secundă, un autoturism s-a izbit violent de utilaj și s-a făcut praf.

Cinci oameni în mașină – Se întorceau din Italia

În autoturismul puternic avariat se aflau cinci bărbați. Oamenii se întorceau din Italia și, cel mai probabil, mergeau în județul Bacău, mașina fiind înmatriculată acolo.

În urma impactului cu utilajul de deszăpezire, mașina s-a făcut acordeon, iar oamenii au fost zdrobiți de fiarele contorsionate. ISU Sibiu a anunțat, imediat după producerea evenimentului, că sunt cinci victime, dintre care trei încarcerate. tragedia cu trei morți de pe autostradă la sibiu - victimele se întorceau din italia


Pompierii le-au scos dintre fiare, însă pentru cele trei persoane blocate, nu s-a mai putut face nimic. Acestea au murit pe loc. Este vorba despre trei bărbați – șoferul și alți doi pasageri, cu toții din Bacău. Șoferul avea 63 de ani, iar cei doi pasageri 40, respectiv 57 de ani.

„La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI

Două victime duse la spital

Două persoane au scăpat cu viață din accident. Este vorba despre un adolescent, în vârstă de aproximativ 17 ani din Bacău, și despre un bărbat de 20 de ani din Vaslui. Amândoi au fost duși la spital în Sibiu. „Alte două persoane implicate de sex masculin de circa 17 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate”, mai spune Voina.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică