foto accident teribil în vâlcea. doi bărbați au murit

Un accident s-a produs duminică dimineața în județul Vâlcea, în satul Botorani, comuna Maciuca. Doi bărbați de 26 și 39 de ani au murit după ce mașina în care se aflau a lovit un copac de pe marginea drumului. Pasagerul din dreapta ar fi fost proiectat prin geamul mașinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, accidentul a fost anunţat duminică dimineaţa, iar la sosirea echipajelor de intervenţie victimele nu prezentau semne vitale, scrie Agerpres.


foto accident teribil în vâlcea. doi bărbați au murit

 

foto accident teribil în vâlcea. doi bărbați au murit

“Angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘General Magheru’ Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier în comuna Măciuca, sat Botorani. Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat că a vazut 2 victime încarcerate inconştiente. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani. Cele două victime nu prezintă semne vitale. Se lucrează pentru extragerea acestora”, a spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică