raluca turcan cere sa fie amendată pentru ca nu a purtat mască
Foto Facebook Raluca Turcan

Raluca Turcan, dar și Daniela Cîmpean și Adrian Bibu sunt în mijlocul unui scandal de proporții după ce au apărut fotografii cu ei, în timp ce nu purtau masca de protecție, chiar dacă se aflau înconjurați de alte zeci de persoane. Raluca Turcan a cerut să fie amendată, după ce Ministrul de Interne a spus că acest lucru este posibil, dacă s-a încălcat legea.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE DE LA CARE A PORNIT SCANDALUL ȘI EXPLICAȚIA RALUCĂI TURCAN 

”Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.
Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații.
Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, este postarea Ralucăi Turcan pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu