cel mai rapid jaf din sibiu – hoții au furat 15 telefoane în 58 de secunde

În dimineața de 17 martie, doi hoți au pătruns în magazinul Orange de pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu. Infractorii au acționat ca niște profesioniști adevărați, reușind să spargă ușa, să intre în magazin și să sustragă 15 telefoane în mai puțin de un minut, însă nu au fost prea inspirați în a alege ce să bage în traistă.

Miercuri, 17 martie, în jurul orei 04:00 dimineața, a fost declanșată alarma de securitate a magazinului de telefonie mobilă Orange de pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu. Jaful a fost făcut de doi indivizi care, cu siguranță au un talent în ale furatului, reușind să execute toate manevrele în doar 58 de secunde. Au intrat, au luat ce au văzut în fața ochilor și ce le-a picat sub mână și au fugit. În momentul în care a sosit echipa de la pază, nu mai era nici urmă de-a lor. Deși s-au mișcat ”cu talent”, hoții nu au fost prea inspirați în a fura obiectele mai de preț, rezumându-se la aproximativ 15 telefoane mobile expuse, majoritatea dintre ele fiind doar de prezentare, ceea ce înseamnă că nu pot fi folosite sau vândute. Astfel că, hoții riscă închisoarea pentru câteva mii sau poate chiar sute de lei, obținuți din vinderea de piese.

Citește și Hoții care au spart magazinul Orange au fost găsiți – Au furat telefoane de aproape 60.000 lei

Polițiștii au identificat hoții, dar au prins momentan doar unul

polițiștii sibieni au efectuat două percheziții domiciliare în județul Prahova, localitatea Câmpina, și în județul Sibiu, localitatea Cisnădie. Cu această ocazie, a fost depistat unul dintre cei bănuiți de comiterea faptei, un prahovean în vârstă de 34 de ani, la domiciliul căruia au fost găsite 3 dintre telefoanele mobile sustrase.


Vezi și Spargere la magazinul Orange de pe Mihai Viteazu – Poliția face cercetări

”Față de prahovean s-a luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive. De asemenea, cercetările continuă în vederea depistării bărbatului în vârstă de 37 de ani, din Cisnădie. ”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică