fara permis politia
FOTO: arhivă

Weekend plin de amenzi pentru șoferii prinși la volan fără permis de conducere. Patru persoane s-au ales cu dosare penale

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 18,00, pe raza localității Jina, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Dobârca, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule.

”În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 21de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

”Pe numele sibianului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Prins la volan cu permis de conducere fals

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, pe raza comunei Brădeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Iacobeni.

Cu ocazia verificării documentelor, șoferul le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fals.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și complicitate la uz de fals.

Fără permis și cu mașina neînmatriculată

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 15,00, în satul Chirpăr, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au depistat un localnic în vârstă de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că autoturismul condus este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este fals.

”Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu