fetiță sfâșiată de un câine în centrul sibiului - părinții se revoltă: "a mușcat-o în patru locuri. rănile sunt adânci"

O fetiță de doar șapte ani a fost atacată de un câine în centrul Sibiului. Patrupedul a mușcat fetița în patru locuri, aceasta ajungând de urgență la spital.

Incidentul a avut loc pe strada Cetății din Sibiu în data de 18 aprilie, moment în care fetița era la plimbare cu mama și cu bunica ei. Potrivit spuselor mamei, câinele era însoțit de un minor și era fără lesă și fără botniță.

”Era un câine de talie mare, negru, cu o pată deschisă în jurul gâtului pieptului și cu păr scurt. Câinele era agresiv și nu avea botniță, iar lesa era în mâna băiatului. În momentul în care ne plimbam, ei erau pe partea cealaltă de drum, i-am zis copilului să-și țină câinele și el a zis că nu mușcă. A mușcat fetița în patru locuri, rănile sunt adânci, pantalonii erau sfâșiați, copila s-a speriat foarte tare și implicit și noi. Am mers de urgență cu fetița la spital unde a fost cusută cu anestezie locală.

Mama fetiței spune că băiatul a strigat de la distanță la câine, apoi a fugit. Intenția femeii este de a trage un semnal de alarmă și de a preveni producerea evenimentelor de acest fel pe străzi.


”Vreau să trag şi un semnal de alarmă pentru toți iubitorii şi stăpânii de câini: Vă rog țineți-vă animalele în lesă pentru ca ființele nevinovate, lipsite de apărare să nu mai treacă prin trauma şi suferința copilului meu şi a altor copii care au fost muşcați de câini!”, a mai transmis sibianca.

Persoanele care cunosc proprietarii câinelui sau știu anumite detalii sunt rugate să trimită un mesaj la adresa de email: mirelasstoian@gmail.com

Ultima oră

Comentariul meu

Publică