VIDEO Lucian Mîndruță la „shopping” prin Mărginime – A luat produse de la producători din Sadu și Râu Sadului

3.316

Celebrul jurnalist Lucian Mîndruță a vizitat Mărginimea Sibiului și a susținut producătorii locali care vând produse tradiționale la drum. Prezentatorul a lăudat brânza de oi din Sadu, păstrăvii din Râul Radului și zacusca din Cămara Chivuței.

Lucian Mîndruță a vizitat ”satele de poveste” din Mărginimea Sibiului și a intrat în gospodăriile localnicilor care fac produse tradiționale ca pe vremuri, fiind încântat de cele văzute.  Mai mult decât atât, acesta îndeamnă toți românii care trec pe lângă un producător care vine ce știe el să facă în gospodăria sa să oprească și să cumpere, susținând și încurajând astfel activitatea lor, mai ales că unii dintre ei oferă și posibilitatea de a achita cu cardul.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flucian.mindruta%2Fvideos%2F10220125018937715%2F&show_text=false&width=560″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.