o nouă locație pentru examenul auto proba teoretică

Locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere se modifică. Din 10 mai, candidații vor da examenul într-o nouă sală de examinare, situată pe strada Andrei Șaguna din municipiul Sibiu.

„Vă informăm că începând cu data de 10 mai a.c., conform Ordinului Prefectului nr. 277/06.05.2021 se schimbă locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere. Noua sală de examinare este situată pe strada Andrei Șaguna nr. 9 (în curtea interioară a S.C. Urbana S.A.)”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Dan Barna a participat la deschiderea sălii de examinare auto din municipiul Sibiu pe Str. Andrei Șaguna, nr. 9, împreună cu subprefectul Laurențiu Theodoru și prefectul Mircea Crețu. o nouă locație pentru examenul auto proba teoretică o nouă locație pentru examenul auto proba teoretică o nouă locație pentru examenul auto proba teoretică

Programul de lucru se va desfășura astfel:

  • Luni în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Marți în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Joi în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Precizăm faptul că programul de lucru cu publicul poate fi prelungit până la finalizarea susținerii probei teoretice de către ultimul candidat înregistrat pentru susținerea acesteia.


Programarea pentru susținerea probei teoretice se face online pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule la secțiunea Servicii Online – Programare la ghișeu (https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/32/theoryExamination ).

„Această schimbare permite funcționarea unui număr de 10 stații de examinare, comparativ cu 7 stații care funcționau în locația anterioară. Totodată, aduc mulțumiri Mitropoliei Ardealului pentru găzduirea oferită timp de aproape 15 ani, pentru buna colaborare și înțelegere!”, transmite Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu.

În noua sală vor fi 12 stații de examinare, chiria fiind de 438,75 euro (2.160 de lei). În vechea sală erau 6 stații de examinare și chiria lunară de 1.231 euro, respectiv 5.840 lei.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică