biciclistul care a lovit o fetiță în centrul sibiului s-a predat la poliție

O fetiță în vârstă de doi ani a fost lovită de un biciclist, sâmbătă, pe pietonala Bălcescu spre Piața Mare din Sibiu. Omul a plecat de la fața locului, iar copila a fost dusă de părinți la spital. Polițiștii au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe tânăr, astfel că, spre seară, acesta s-a predat singur, în urma apariției imaginilor cu el în spațiul public.

Bărbatul se afla pe bicicletă când, la un moment dat, a lovit o fetiță pe pietonala Nicolae Bălcescu. Omul și-a continuat drumul spre Piața Mare, fără să verifice dacă micuța a pățit ceva. Părinții acesteia au dus-o la spital. (DETALII AICI)

Poliția a apelat la ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe biciclistul fugar. În urma imaginilor cu el apărute în mediul online, acesta s-a predat, câteva ore mai târziu, la sediul Poliției Municipiului Sibiu.


„Reacția dumneavoastră rapidă și detaliile oferite de comunitatea sibiană l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul în vârstă de 25 de ani, din Cisnădie, este audiat de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică