fata dată dispărută duminică - diana este iubita lui „tigaie”, agresorul din benzinărie de la cristian
Sursa: Facebook/Profil Public

Diana Andreea Sturz, tânăra în vârstă de 18 ani dată dispărută de familie duminică, este iubita lui Dumitru Iancu, cunoscut drept „Tigaie”. Acesta este agresorul din benzinăria de la Cristian, care în prezent este dat în urmărire națională și internațională.

Polițiștii sibieni au anunțat, duminică, dispariția Dianei Andreea Sturz, o fată în vârstă de 18 ani din municipiul Sibiu. Aceasta a fugit de acasă în data de 6 mai, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. (DETALII AICI)

„La data de 9 mai a.c., în jurul orei 00,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 18,00, nepoata sa, STURZ DIANA ANDREEA, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spun reprezentanții poliției.

fata dată dispărută duminică - diana este iubita lui „tigaie”, agresorul din benzinărie de la cristian

Diana este iubita lui „Tigaie”

Sursele Ora de Sibiu spun că tânăra este prietena lui „Tigaie”, pe numele real Dumitru Iancu, un tânăr de 26 de ani din Săliște. Bărbatul este atacatorul din benzinăria de la Cristian. Acesta a intrat în benzinărie în data de 25 aprilie, a încercat să fure banii din casa de marcat, dar pentru că angajatul s-a opus, l-a înjunghiat de mai multe ori.


AFLĂ DETALII ȘI VEZI IMAGINI DIN TIMPUL JAFULUI 

Tigaie însă nu a acționat singur. A avut un complice, un tânăr de 24 de ani din Sibiu. Acesta îl aștepta pe Tigaie afară, la volanul unui Hyundai înmatriculat în Alba. După ce tigaie a reușit să fure aproximativ 500 de lei din casa de marcat, cei doi au fugit cu autoturismul.

CITEȘTE: Mașina a fost găsită a doua zi de polițiști, abandonată pe strada Iorga

Polițiștii i-au identificat pe ambii participanți la jaf, dar au reușit să îl prindă doar pe complicele care a condus mașina. „Tigaie” este dat în urmărire națională și internațională. Acum, și prietena acestuia, Diana Sturz, este dată dispărută, astfel că e căutată și ea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Acesta a fost si cel care mi-a provocat un accident in 2018 mie un ACCIDENT si politia nu i-a facut nimic ca sa vedeti ce politie avem si acuma vedeti a facut jaf in benzinarie si amenintare cu cutit mai lasati dementi destia in libertate si am auzit ca e client vechi la politie atunci si eu m-am ales doar cu paguba la masina de 1000 de euro . THIS IS ROMANIA !!!