alertă la tocile - un urs s-a apropiat de case
Sursa: pixnio.com

Locuitorii din zona Sadu- Tocile au primit un mesaj RO Alert sâmbătă după amiaza prin care erau avertizați să stea în case pentru că în zonă a fost văzut un urs. La fața locului au ajuns jandarmi, reprezentanți ai ISU și polițiști.

”A fost semnalata prezenta unui URS in loc. Tocile. Evitati zona, ramaneti in locuinte! Pastrati distanta fata de animal si nu incercati sa va fotografiati cu acesta sau sa il hraniti. Fara sa va expuneti pericolului protejati animalele din gospodarie. Recomandari transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu”, este mesajul transmis prin RO ALERT la ora 14 și 14 minute.


 

alertă la tocile - un urs s-a apropiat de case

Ursul fusese văzut de un localnic la liziera pădurii. După mai bine de o oră, ursul se pare că se întorsese în pădure, pentru că forțele de la fața locului nu l-au mai găsit. Dar, nu este prima dată când dă târcoale prin zonă. ”Săptămâna trecută oamenii au mai găsit urme pe pământ. Probabil este vorba despre același animal. Acum s-a întors înapoi în pădure, nu l-am mai găsit. Pădurarul a rămas in zonă să monitorizeze”, spune viceprimarul din Sadu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică