căruțele n-au ce căuta în trafic la sibiu - zeci de amenzi celor care le-au „mânat” prin oraș

Căruțașii nu au ce căuta la plimbare pe străzile din municipiul Sibiu. Cei care sunt prinși de agenții Poliției Locale sunt amendați. În primele trei luni ale acestui an, au fost întocmite peste cincizeci de procese verbale de contravenție.

Persoanele care circulă prin Sibiu cu vehiculele cu tracțiune animală sunt amendate de agenții de la Poliția Locală. Aceștia nu au ce căuta în trafic în oraș. Cel mai des, căruțașii sunt întâniți pe străzile din cartierele Tineretului și Țiglari. Recent, unul dintre ei a fost suprins în trafic și în cartierul Terezian.

VEZI ȘI: (VIDEO) Sibiu, sat frumos – Căruță în trafic prin Terezian

În primele trei luni ale acestui an, agenții de la Poliția Locală au identificat mai multe persoane care au circulat cu căruțele prin oraș. „Au fost desfășurate acțiuni de sancționare a celor care au circulat cu vehicule cu tracțiune animală pe raza municipiului Sibiu, în acest sens fiind întocmite 51 de procese verbale de contravenție, în sumă de 12.700 lei”, se arată într-un raport al Poliției Locale.


De asemenea, în Sibiu este interzisă creșterea animalelor mari. În acest sens, de la începutul lui 2021, au fost aplicate șase sancțiuni în valoare de 1.900 lei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică