dezinsectie tantari capuse

Primaria Municipiului Sibiu prin Serviciul Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului Sibiu, în colaborare cu Societatea Comerciala DD CHIM SRL, cu sediul social în Municipiul Hunedoara, str. Eroilor, nr. 2bis, județul Hunedoara (telefon 0254224080), vă aduce la cunoștință urmatoarele:

– în perioada 17-30.06.2021, se vor desfășura lucrări de DEZINSECTIE (combatere căpușe), pe raza domeniului public al Municipiului Sibiu (rapel).  Substanta utilizata în cadrul lucrarilor de dezinsectie căpuse este Deltatim Plus, avizată de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională de Produse Biocide. 

– în perioada 17-30.06.2021, se vor desfășura lucrări de DEZINSECTIE (combaterea țânțari) pe raza domeniului public al Municipiului Sibiu.

Substanța utilizată în cadrul lucrarilor de dezinsectie tantari este Cymina Ultra, avizată de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională de Produse Biocide.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugati să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

In cazul conditiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrarilor va fi prelungit/decalat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu