amendă pentru sibianul care a făcut drifturi în giratoriu la cimitir - bun de plată 2.000 lei
Sursa: Instagram

Sibianul care s-a dat în spectacol în sensul giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal din Sibiu a fost amendat. Acesta are de scos din buzunare 2.000 de lei pentru că a făcut drifturi și a încurcat traficul.

În cursul săptămânii trecute, un sibian a făcut drifturi în sensul giratoriu de pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, chiar în dreptul cimitirului. Un amic a filmat isprava, după care acesta a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

VEZI AICI IMAGINILE PENTRU CARE A FOST AMENDAT SIBIANUL 

Filmarea a ajuns și în atenția polițiștilor, care l-au identificat și l-au invitat la secție.


„La data de 24 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat conducătorul auto surprins în imagini în timp ce efectua drifturi într-un sens giratoriu de pe raza municipiului Sibiu. Este vorba despre un sibian în vârstă de 31 de ani care, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15,45, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, în sensul giratoriu amplasat la intersecția cu strada Panait Cerna, a ocupat partea carosabilă în vederea efectuării unor drifturi controlate, punând astfel în pericol siguranța circulației celorlalți participanți la trafic”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică