scafandrii din sibiu solicitați să ajute la căutarea unui bărbat și a fiului său, în râul mureș

Un bărbat şi fiul său în vârstă de 12 ani au fost daţi dispăruţi, după ce s-ar fi aflat pe malul râului Mureş. În zonă au fost găsite câteva bunuri personale ale acestora.

Poliţiştii au fost alertaţi de localnicii din Burjuc că, joi dimineaţa, au fost găsite pe malul râului Mureş, în zona denumită ,,La insulă” de la marginea satului, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare şi un telefon mobil.

Bunurile aparţin unui bărbat, Ion Stoian, de 55 de ani, şi fiului său, Emanuel, în vârstă de 12 ani.  Cei doi au fost daţi dispăruţi. Ultima dată, Ion Stoian a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastru, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,70 metri, 75-80 kilograme, ochi căprui, mustaţă neagră, păr negru tuns scurt, constituţie atletică, pe umărul drept avea un tatuaj în formă de dragon. Minorul are următoarele semnalmente: 1,55 metri, 45-50 kilograme, ochi verzi, păr şaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei, nu se cunoaşte cum era îmbrăcat, transmite adevarul.ro.

„La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi cei din cadrul Primăriei Burjuc, efectuează căutări în vederea găsirii celor două persoane. În activităţile de căutare, au fost folosiţi şi câinii de urmă. Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ultima oră

Comentariul meu