ruperea de nori de marți a lăsat zona piața cibin fără curent
foto Arhivă

Nori negrii s-au abătut asupra Sibiului și, în scurt timp, a început ploaia. Nici jumătate de oră n-a durat totul, însă a fost suficient ca pe străzi să se adune apa. În plus, în același timp, în zona Piața Cibin s-a întrerupt curentul electric.

UPDATE

După aproximativ o oră, situația a fost remediată.

Știrea inițială

După ruperea de nori de marți de la Sibiu, în zona Piața Cibin nu a mai fost curent. Aproximativ treizeci de minute a fost întreruptă furnizarea energiei electrice, după care a revenit. La scurt timp, s-a luat curentul din nou.

Nefiind energie electrică, magazinele din zonă întâmpină probleme și nu pot primi clienți până când situația se va rezolva.


„A apărut o avarie în zona Piața Cibin, colegii fac în prezent manevre pentru izolare defect. Din cauza ploilor este posibil să mai apară probleme, dat fiind faptul că meteorologii au anunțat cod portocaliu. Ne așteptăm să se mai întâmple, din cauza vântului, ploilor, furtunii. Vom localiza eventualele defecțiuni și vom rezolva problemele”, spune Florin Benga, directorul Electrica (SDEE) Sibiu.

În ceea ce privește ploile, potrivit meteorologilor, un cod portocaliu va fi valabil în perioada marți ora 10.00 – miercuri ora 3.00. În județul Sibiu vor fi averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35…50 l/mp și izolat peste 60…80 l/mp.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică