video foto: accident cu trei mașini la copșa mică - una a ajuns într-o casă

Un accident rutier cu trei mașini a avut loc, joi după amiaza, la Copșa Mică. Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-o casă.

Potrivit polițiștilor, un șofer din Copșa Mică, în vârstă de 19 ani, care circula către Mediaș a intrat în coliziune cu mașina condusă în fața sa, pe care a proiectat-o într-o casă. Tânărul a virat stânga brusc și a mai lovit un autoturism.

YouTube video

„Un autoturism condus spre Mediaș de către un localnic în vârstă de 19 ani intră în coliziune cu un turism condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, tot localnic, pe care îl proiectează într-un imobil, după care virează brusc stânga și lovește un alt autoturism condus dinspre Mediaș de către un prahovean în vârstă de 45 de ani”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

video foto: accident cu trei mașini la copșa mică - una a ajuns într-o casă
În urma impactului, șoferul de 43 de ani a fost rănit. Acesta este transportat la spital. „La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane de sex masculin implicate, neîncarcerate și conștiente. Un bărbat de aproximativ 43 de ani a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism coloană”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Sursa video: Info Trafic Jud. Sibiu/Facebook

Ultima oră

Comentariul meu