”podcastu' lui pope”, un nou proiect ora de sibiu – teodor birț, invitat în ediția pilot

Ora de Sibiu lansează pe 11 noiembrie, la ora 20.00 un nou proiect jurnalistic.  ”Podcastu’ lui Pope” este realizat de către Dragoș Popescu, redactor șef. Primul invitat este Teodor Birț, fost președinte la FC Hermannstadt.

YouTube video

”Podcastu’ lui Pope” este produs de Ora de Sibiu și este un proiect video realizat în premieră de către o publicație locală din județul Sibiu. Vorbim de interviuri, realizate altfel decât ”clasicele” dialoguri din ultimii ani. Discuțiile dintre Dragoș Popescu și invitații acestuia se axează pe povești de viață, carieră și altfel de subiecte în afară de ”eternele” interviuri din Sibiul ultimilor 10-15 ani.

”Podcastu’ lui Pope” este realizat în condiții audio-video de excepție, iar locațiile în care acesta este filmat, vor fi tot timpul diferite, în funcție de invitat.”podcastu' lui pope”, un nou proiect ora de sibiu – teodor birț, invitat în ediția pilot

”Ne-am dorit să demarăm acest proiect de multă vreme. E momentul să venim cu ceva nou, cu un proiect video în care dialogul dintre realizator și invitat să fie unul relaxat și sincer, despre viață, carieră și nu numai. A venit momentul să renunțăm la acele, deja banale interviuri, și să discutăm și despre alte lucruri. Vor fi povești cu oameni care au ce povesti și care au realizat ceva în viață”.

Dragoș Popescu, realizator ”Podcastu’ lui Pope”

”podcastu' lui pope”, un nou proiect ora de sibiu – teodor birț, invitat în ediția pilot

Despre viață și nu numai, cu Teodor Birț

Episodul pilot de la ”Podcastu’ lui Pope”, are un invitat destul de popular printre sibieni. Este vorba de fostul președinte al echipei de fotbal FC Hermannstadt și actual conducător la Inter Sibiu. Teodor Birț vorbeste deschis despre cariera sa, despre activitatea de ridicări auto din Sibiu, despre relația cu actualul președinte al României, dar și despre dezamăgirile și împlinirile sale de la FC Hermannstadt. Vă invităm să urmăriți primul episod de la ”Podcastu’ lui Pope”, joi 11 noiembrie, pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu