polițiștii au găsit petarde în casa unei femei din coveș - a vrut să le vândă în agnita
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au făcut controale pentru a depista persoanele care vând ilegal petarde și artificii. Aceștia au găsit în casa unei femei din Coveș mai multe articole pirotehnice, pe care aceasta intenționa să le vând fără drept în Agnita.

„În cursul zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenire, identificare și combatere a evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează cu precădere deținerea, comercializarea și folosirea articolelor pirotehnice. Astfel, la domiciliul unei femei din localitatea Coveș, polițiștii au identificat mai multe articole pirotehnice din categoria P1 și F3, în valoare de 1.000 de lei, articole pe care femeia ar fi intenționat să le comercializeze în orașul Agnita”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În acest caz, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice. Cercetările continuă la nivelul S.A.E.S.P. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Ultima oră

Comentariul meu