luptă pentru viață în spital de două luni - femeia lovită pe trecere la lidl șelimbăr, inconștientă la ati

O femeie în vârstă de 47 de ani luptă pentru viață de aproape două luni. La final de iulie, aceasta a fost lovită de un autocar în timp ce trecea strada pe trecerea de pietoni în zona magazinului Lidl din Șelimbăr. Imediat după accident, a fost transportată la spital, fiind internată pe secția Anestezie și Terapie Intensivă, iar de atunci starea ei este în continuare foarte gravă. 

Accidentul rutier s-a petrecut în 28 iulie, în zona magazinului Lidl de la granița dintre Sibiu și Șelimbăr. Femeia, în vârstă de 47 de ani, trecea strada pe trecerea de pietoni semaforizată, însă semaforul nu funcționa. În timp ce aceasta se afla pe zebră, a fost lovită puternic de un autocar. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că aceasta a intrat în stare de inconștiență. „Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri se pare că un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un autocar, ar fi accidentat o femeie în vârsta de 47 de ani, din Sibiu, aflată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni”, a spus imediat după accident Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. (DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI)


CITEȘTE ȘI: Semaforul de pe DN1 din zona magazinului Lidl a fost reparat

Femeia este în stare gravă

Încă din ziua accidentului, femeia a fost internată în Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu pe secția ATI. Starea ei nu s-a îmbunătățit deloc în cele aproape două luni de când este internată. „Pacienta în vârstă de 47 de ani este internată pe secția Terapie Intensivă. Starea ei este în continuare gravă, nu este conștientă. Femeia se află sub supraveghere și primește tratament”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.  

În luna august, managerul spitalului preciza că șansele femeii de a-și reveni sunt minime. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu