video: furt în plină zi în cartierul arhitecților - un tânăr a plecat cu hainele de pe un manechin

Un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura un articol vestimentar de pe un manechin situat în fața unui magazin de haine din Cartierul Arhitecților. Proprietarii fac apel pe Facebook pentru a-l identifica pe hoț și spun că îi dau acestuia o șansă până luni să își recunoască fapta. În caz contrar, vor anunța poliția. 

Furtul a avut loc miercuri, între orele 15:00 – 15:30. Un tânăr a venit în fața magazinului de haine de pe strada Irina Rosetti din Cartierul Arhitecților și a ochit un manechin. S-a apropiat de el, s-a prefăcut că verifică prețul articolului vestimentar și, în câteva secunde, a plecat cu haina. Proprietarii au publicat, pe Facebook, un video cu momentul furtului.

Proprietarii magazinului Hainec spun că nu contează prejudiciul produs și nici nu intenționează să anunțe poliția deocamdată, fiindcă nu vor să îi facă rău tânărului. Vor apela la autorități doar dacă făptașul nu recunoaște ce a făcut până luni. „Nu anunț poliția până luni pentru că este vorba de un copil și vreau să-i mai dau o șansă… Poate părinții nu știu ce face. Prejudiciul chiar nu contează, pentru mine este de neacceptat gestul”, au declarat, pentru Ora de Sibiu, proprietarii magazinului.

Aceștia îi îndeamnă pe oameni să ofere informații dacă îl cunosc pe băiat. „Se vor lua măsuri pentru a se evita cât se poate astfel de gesturi, care cu siguranță sunt făcute de acest personaj în alte magazine și nu numai”, scriu proprietarii pe Facebook.

Sursa video: Hainec

Ultima oră

Comentariul meu