talhar arest retinut
foto: arhivă

Doi tineri în vârstă de 18 și 25 de ani au fost arestați preventiv, după ce, în 7 decembrie, au intrat peste un om în casă la Hosman, l-au bătut și i-au furat suma de 1.200 de lei. 

„La data de 9 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au reținut doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 25 de ani, ambii domiciliați în satul Colun, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În fapt, cei doi sunt bănuiți că, la data de 7 decembrie, în jurul orei 01:00, au intrat în casa unui om din satul Hosman, l-au bătut și i-au sustras suma de 1.200 de lei.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 9 decembrie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii celor doi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. De asemenea, la aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus arestarea preventivă a celor două persoane pentru o perioadă de 30 de zile”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. mare noroc au ca ia prins politia. Ca daca i prindea neamurile bastinase ale victimei din Hosman era vai de ei